icon-search
icon-search
  • hanger zmd.jpg
  • IMG_2385.JPG
  • IMG_2386.JPG
  • IMG_2387.JPG
  • IMG_2388.JPG
  • IMG_2389.JPG
  • IMG_2105.JPG
  • IMG_2377.jpg

Hanger Carton Holder

RM 35.00
- +
icon-cart Add to Cart
Home

PROMO TERPADU!!!
HANGER CARTON HOLDER cuma RM35 seunit.

Bayangkan nak bawa carton air yang berat, dengan banyak mesin lagi nak singgah. Seksa, memang seksa. Kami pun pernah rasa kot. Dah tak sanggup lagi nak dengar keluh kesah komplain pasal sakit pinggang..sakit tangan..hanya sebab isi air dalam vending machine!

Jom dapatkan HANGER CARTON HOLDER sekarang. Gantung jer besi hanger tu, letak carton air atas holder, start isi air tin/botol dalam mesin tanpa perlu tampung carton lagi..klu dah pro, boleh guna dua tangan.

Promosi harga RM35 seunit dari sekarang sehingga habis terjual 50 unit sahaja. Unit ke-51 akan berharga RM48. Cepat dapatkan sekarang. Cepat, Mudah dan mudah-mudahan, mengisi air dalam mesin tidak lagi membosankan..

Untuk dapatkan harga PROMO RM35/Hanger Carton Holder ni, whatsapp skrg 019-2550350 atau klik link wasap 👇🏼
http://www.wasap.my/+60192550350/PromoHCH

Saiz : 30cm(W) x 40cm(L)x 25cm(H)
Berat : 0.5kg
Postage SM: RM18 ; SS: RM24

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.